Επιτέλους λύση για τα χαράτσια: Χαρατσοδάνειο

Πώς δεν το ‘χε σκεφτεί κανείς τόσον καιρό; Αξιοπερίεργο πραγματικά, όμως η νομοτέλεια πάντοτε βρίσκει τρόπο να εκδηλώνεται.

Έτσι λοιπόν η νομοτέλεια διάλεξε για την εμφάνισή της την ΔΗΜΑΡ, που σαν αριστερό κόμμα συμπονάει τα βάσανα του κόσμου, αλλά και σαν κόμμα υπεύθυνο που είναι πασχίζει να βρει λύσεις και προτάσεις εποικοδομητικές, αντί για στείρες αρνήσεις που οδηγούν στην ανομία.

Σε ανακοίνωση του για τη «φορολογική επιβάρυνση των νοικοκυριών το 2013», το κόμμα αναγνωρίζει ότι αυτή «είναι δυσβάστακτη για τη φοροδοτική δυνατότητα των νοικοκυριών, τα οποία δοκιμάζονται από τη μείωση των εισοδημάτων τους».

Όμως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα:

«Η αντιμετώπιση του προβλήματος», συνεχίζει η ανακοίνωση, «πρέπει να γίνει με τη χορήγηση από τις τράπεζες ειδικών ατόκων δανείων, που θα εξοφλούνται σε πολλές δόσεις για όσους αδυνατούν να πληρώσουν εφάπαξ. Οσοι μπορούν να καταβάλουν εφάπαξ, να έχουν έκπτωση τουλάχιστον 10%. Οι τράπεζες θα επωφελούνται από την έκπτωση 10%, ενώ οι δανειολήπτες θα εξοφλούν σε πολλές δόσεις χωρίς επιβάρυνση, χωρίς τόκους. Ετσι οι πολίτες θα ανακουφιστούν και η είσπραξη εσόδων του Δημοσίου θα βελτιωθεί».

Δε μένει παρά να απαντηθεί το εξής:

Πάνω σε μια μάντρα που χωρίζει δυο ιδιοκτησίες (την Α και την Β) έρχεται ένας κόκορας (Γ) και γεννά ένα αυγό (Δ). Σε ποιά ιδιοκτησία ανήκει το Δ του Γ; Στην Β ή στην Α;

πηγή 

Advertisements


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s