επιχείρηση εξαπάτησης οι «διευκρινίσεις»

Αργά το βράδυ ο πρόεδρος του ΣτΕ Κ. Μενουδάκος δήλωσε ότι οι χθεσινές υποτιθέμενες «διευκρινίσεις του ΣτΕ» ως προς τον τρόπο εφαρμογής της προσωρινής διαταγής του για την ΕΡΤ δεν δόθηκαν από τον ίδιο αλλά προέρχονται «ενδεχομένως από άλλους νομικούς κύκλους».

(πηγή)

*

Απογυμνώνεται έτσι η χθεσινή βρώμικη επιχείρηση εξαπάτησης και χειραγώγησης του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και του κινήματος αλληλεγγύης που αντικειμενικά στρέφεται ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής, αντεργατικής πολιτικής κυβέρνησης – μονοπωλίων.

Αναδεικνύεται επίσης το ζήτημα των ευθυνών εκείνων, πρώτα από όλα, που κατασκεύασαν τη σχετική «ειδησεογραφία», αλλά και όσων  «άκριτα» και παρά την εμπειρία τους έσπευσαν να την αναπαράγουν και να βγάλουν μάλιστα και «συμπεράσματα» από αυτήν.

Με μεγαλύτερη δύναμη και ορμή λοιπόν, ενάντια στην απόφαση και τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ, για να καταργηθεί η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, για να ανατραπεί η αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – μονοπωλιακού κεφαλαίου.

Ανυπακοή και απειθαρχία!

Πάλη ταξική – συμμαχία λαϊκή!Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s