Σύγκρουση με τους εργαζόμενους διατάζει το ΣτΕ

Οι «κ.κ. Στουρνάρας και Κεδίκογλου» (:::), ο «ειδικός διαχειριστής», η «πρόσληψη του αναγκαιούντος προσωπικού», ο «μεταβατικός» φορέας και η «καταργηθείσα ΕΡΤ ΑΕ» είναι οι «λεπτομέρειες» που προστίθενται με την χθεσινή απόφαση τμ. αναστολών του ΣτΕ για την ΕΡΤ, εφόσον τουλάχιστον αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αποδίδουν με ακρίβεια την πραγματικότητα.

Με άλλα λόγια το ΣτΕ «διατάζει» την κυβέρνηση ότι μπορεί να προχωρήσει στην πολιτική της  κλείνοντας την ΕΡΤ για να φτιάξει «δημόσιο ρ/τ φορέα» στα μέτρα του σημερινού αντιλαϊκού – αντεργατικού προκρούστη, απολύοντας με μια υπογραφή χιλιάδες εργαζόμενους, επιβάλλοντας εργασιακές σχέσεις «κοινοφελούς εργασίας» σε όσους προσληφθούν στον «μεταβατικό» και τον «νέο» φορέα, σκορπώντας στους πέντε ανέμους την περιουσία της ΕΡΤ δηλαδή του ελληνικού λαού, αποκλείοντας το δημόσιο από το εξελισσόμενο αυτή τη στιγμή φαγοπότι των συχνοτήτων κλπ.

Είναι φανερό ότι «σε εκτέλεση» της νέας απόφασης ΣτΕ, θα ενταθεί ο κυβερνητικός αυταρχισμός για την  επιβολή αυτής της πολιτικής που «εκτελεί» τους εργαζόμενους,  και που από την πρώτη στιγμή συνάντησε και συνεχίζει να συναντά την ανυποχώρητη αντίσταση των εργαζομένων και του κινήματος αλληλεγγύης, καθώς στρέφεται συνολικά ενάντια στο παρόν και το μέλλον της ζωής όλου του λαού.

Advertisements


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s